Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ






Στην Κρητη στα βηματα του πεντοζαλη των γευσεων δημιουργηθηκε το Οινοποιειο ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ της Μαριας Τυλάκη Κοσμαδάκη .
Η ενασχοληση μας με το κρασι ξεκινησε το 1999 , στεγαζοντας τις γευσεις και τα αρωματα που γεννιόταν... !!! σε ένα παλιό παραδοσιακό οινοποιείο στην Αυγενικη.
Η αγαπη μας για το κρασι,... μας οδηγησε σε αναζητηση , και δημιουργια ενος συγχρονου χωρου οινοποιησης και παρουσιασης των προιοντων μας.






Μιλωντας για το Οινοποιειο ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ενοουμε για ενα επισκεψιμο οινοποιειο , το οποιο είναι χτισμενο σε εναν ειδυλλιακο χωρο που ερχεται σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.
Στο οινοποιειο ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ η επισκεψη γινεται ευκολα, αφου το οινοποιειο μας ειναι προσβασημο και με το ιδιωτικο σας αυτοκινητο αλλα και με τουριστικο λεοφωρειο, αφου βρισκεται λιγα μετρα απο την νεα εθνικη οδο Ηρακλειου Μοιρων.
Το εσωτερικό του Οινοποιειου ειναι καλαίσθητο και μελετημένο, ενω παραμένει λειτουργικό δίχως να θυμίζει σε τίποτα βιομηχανικό χώρο.
Στο οινοποιειο ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ο επισκεπτης, ιδιωτης ή τουριστικο γκρουπ, έχει την δυνατοτητα να ξεναγηθει και μαθει απο κοντα την διαδικασια παραγωγης  στους χωρους παρουσιασης και γευσιγνωσιας, αλλα και να γευθει τις ποικιλιες των κρασιων που καλλιεργούμε βιολογικά.
Η παραμονή του επισκέπτη στο οινοποιείο συνοδεύεται από προβολή 20 λεπτού βίντεο που προβάλει την πολιτιστική κληρονομία  γύρω από την περιοχή, το αμπέλι και τον οίνο.










Η δημιουργική δραστηριότητα του Οινοποιείου Ευφροσύνη και της Μαρίας Τυλάκη Κοσμαδάκη διευρύνει τους ορίζοντες της Οινοποιίας και θέτει σαν στόχους της, την σταδιακή επέκταση του δικτύου διανομής της σε κάθε σημείο της Κρήτης , της Ελλάδος καθώς επίσης και στις αγορές του εξωτερικού.
Το οινοποιείο Ευφροσύνη εμφιαλώνει τις ποικιλίες Βιλάνα, Θραψαθήρι, Κοτσιφάλι, Λιάτικο , Σαρντονέ, Συραχ, Μερλο, και Σοβινιόν Καμπερνέ….. Ποικιλίες οι οποίες σας προσφέρονται να τις απολαύσεται με καλή παρέα… έστω και μόνο του εαυτού σας.
Κατά την παραμονη σας στο οινοποιειο ξεναγηθηκατε μεσα από 20 λεπτο βιντεο το οποιο προβαλει την πολιτιστικη κληρονομια  γυρω απο την περιοχη, το αμπελι και τον οινο, και τις εγκαταστασεις μας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου